Hírek, tippek
Eltűnnek a 100W-os izzók
Kivonják a forgalomból szeptember 1-től a százwattos izzókat az Európai Unióban. A hagyományos villanykörtéket 2012-ig fokozatosan váltják fel az energiatakarékos és halogénizzók.
Bővebben...
 
Egészségre ártalmas a kompakt fénycső?
Az energiatakarékos izzók egészségkárosító hatására figyelmeztet a német Épületbiológiai Szövetség. A rendkívül mérgező higanytartalom mellett nem szabad lebecsülni ezeknek az égőknek az elektromágneses kisugárzását sem - hangzott el egy bonni tájékoztatón.
Bővebben...
 
Cégünkről

Az alapítók évtizedes építőipari tapasztalataira hagyatkozva 2005-ben hoztuk létre a Vill-Szer-Ker 2005 Kft-t. Cégünk fő profilja a villanyszerelési anyagok kereskedelme és villanyszerelési munkálatok kivitelezése.

Elsődleges munkaterületünk Dabas és környéke, Budapest, illetve Pest megye, de országszerte vállaljuk villanyszerelési munkák elvégzését.

Minőségi munkavégzésünk garanciája a folyamatosan képzett szakembereink precizitása és a piacon lévő legújabb és legfejlettebb villanyszerelési anyagok biztosítása, amelyek ügyfeleink elégedettségét szolgálják.

Az évek során összegyűjtött tapasztalatainknak és megbízhatóságunknak köszönhetően Dabas Város Önkormányzatától 2008-ban elnyertük az Év Vállalkozója címet. Igyekszünk megfelelni a folyamatosan fejlődő piaci követelményeknek és ügyfeleinknek is, hogy a jövőben is méltóak legyünk e címre.